Здравейте колеги,някой ако може да ми помогне да каже от какво ми е твърд педала на съединителя?Блогодаря предварително,колата е алфа 145.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Педала на съединителя
Collapse
X
-
Или просто съединителя е пред смяна
Като навърти километраж, пружините на притискателния диск се износват и съответно педалът се втвърдява/започва да отделя все по-високо.166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer
Comment
-
не ми се вярва да вилката. Щеше да има градация за тея 30к км.
По-скоро заподозрян е притискателят на съединителя - получило се е вкопаване лекоСимптомите са точно същите, а когато поазгрее, 'поолабва' леко.
Аз карам с такъв съединител вече 40к км и няма ядове. Чакам феродото да си отиде и тогава ще отварям_______
146 JTD - ex
Renault Megane II 1.5 dci - ex
Nissan Qashkai 2.0 CVT - current
Comment
-
За да заложа и аз на нещо,ще кажа,че е типично за разложен маркуч!Между помпата и цилиндъра.На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Comment
-
Същия проблем имам и аз, вече 4 000км. Колкото и да я юркам, стартове пилажи и т.н. никога не буксува и като загрее хубаво след 30-40минути каране се оправя, но не напълно. Предполагам някоя от помпите да има проблем, но не знам как да ги проверя...Alfa Romeo 146 1.6TS '97 - ex
Fiat Grande Punto 1.4 Dynamic - ex
BMW 328i
Comment
-
Първоначално публикувано от Bass_man Покажи съобщениеА колко идва това ново валео?А колегата за какъв марку4 говори?
Comment
-
Първоначално публикувано от Bass_man Покажи съобщениеА колко идва това ново валео?А колегата за какъв марку4 говори?
Citroen C5-ko 2.0hdi black-metal
ФИАТ ПУНТО 1.2 96г.на жена ми
Алфа 146 1.6 т.с Алфа 156 1.8 т.с. Алфа Ромео 147 1.9 жтд 115--Ехх няма ги..
Comment
-
Първоначално публикувано от trustworthy Покажи съобщениеНай-евтиният съединител е новото 'Валео'Другото е компромиси.
Fiat Punto 1.2 75 ELX
EX-Alfa Romeo 146 1.9JTD Diesel surprise
EX-Alfa Romeo 155 2.0 8V
EX-Fiat Bravo 1.6 16V Sx
Comment
Comment